HEAL-Link-Υπογραφή σύμβασης ΣΕΑΒ για πρόσβαση στη νομική βάση HeinOnline


Η Βι.Κε.Π. Δ.Π.Θ. σας ενημερώνει ότι ο ΣΕΑΒ έχει υπογράψει σύμβαση για την πρόσβαση της ακαδημαϊκής κοινότητας στη νομική βάση HeinOnline.

ΗeinOnline Academic Core
H HeinOnline είναι μια κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα έρευνας που παρέχει περισσότερες από 215 εκατομμύρια σελίδες πολυεπιστημονικών περιοδικών, βασικά κυβερνητικά έγγραφα, διεθνείς πηγές, βιβλία, Συνθήκες και πολλά άλλα.  Αποτελούμενη από πλήρως αναζητήσιμα αρχεία PDF που βασίζονται σε εικόνες, ο πλούτος του υλικού επιτρέπει στους ερευνητές πρόσβαση σε έγκυρο ψηφιακό υλικό, αποτυπωμένο ακριβώς όπως στην έντυπη έκδοσή του, χωρίς την ταλαιπωρία ή το κόστος χρήσης πολλαπλών ερευνητικών βάσεων δεδομένων από διαφορετικές πλατφόρμες.

Το πακέτο HeinOnline Academic Core (International) περιλαμβάνει μια ολόκληρη ψηφιακή βιβλιοθήκη που περιέχει περισσότερα από 3.200 νομικά και σχετιζόμενα με την νομική επιστήμη περιοδικά που δημοσιεύονται σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες, μαζί με χιλιάδες νομικά δεδομένα από Αυστραλία, Καναδά και Ευρώπη, μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων Συνταγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συνταγματικών και κυβερνητικών εγγράφων από κάθε χώρα, σχεδόν 20.000 βιβλία και Συνθήκες, και πλήθος κυβερνητικών εκδόσεων.
Θεματική κάλυψη:

  • Συνταγματικό Δίκαιο
  • Δίκαιο της Θάλασσας
  • Ανθρώπινα δικαιώματα
  • Γυναικείες Σπουδές
  • Ποινικό δίκαιο
  • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
  • Εκπαίδευση

Όλα τα έγγραφα στη HeinOnline είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτότυπων έντυπων εκδόσεων, που παρέχονται σε μια πλήρως αναζητήσιμη μορφή βασισμένη σε εικόνες.  Μέσα στη βάση δεδομένων, θα βρείτε περιεχόμενο από αξιόπιστους εκδότες όπως οι Brill Nijhoff, Oxford University Press, Cambridge University Press, Sage και άλλοι. Οι ερευνητές θα εκτιμήσουν τη χρήση των μοναδικών εργαλείων αναζήτησης εντός της πλατφόρμας, χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και οπτικά βοηθήματα για μέγιστη διευκόλυνση της διερεύνησης.  Για πρόσθετη βοήθεια, οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν τη συλλογή σελίδων βοήθειας και libguides της HeinOnline ή να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης, τηλεφωνικά, μέσω email ή να προγραμματίσουν μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική συνεδρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αναλυτική λίστα των βάσεων που περιλαμβάνονται στο πακέτο, πατήστε εδώ.

Ο έλεγχος πρόσβασης γίνεται με αναγνώριση IP διεύθυνσεων των Πανεπιστημίων.